TEP INVESTMENT IN 8. REAL ESTATE AND VACATION HOMES FAIR

8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı ve eş zamanlı düzenlenen Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi, 19-20 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlendi, firmamızda bu zirvede yer alarak yatırımcıların nabzını yokladı.

Satış odaklı, alıcı-satıcı ve yatırımcıyı buluşturan fuar, 40 firmanın katılımı ile gerçekleşti. Zirvede ise, “Gayrimenkul Sektörüne Yabancı Yatırımcının Bakışı”, “Yabancılara Satışta Politika, Strateji ve Yatırım Kriterleri” ve “Yabancılara Satışlarda Güven Analizi: Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik” konularında 3 ayrı oturumdan düzenlenecek. Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan , Dubai olmak üzere Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak’ dan gelecek yatırımcı ve acentelerın fuarı ziyaret etmesi bekleniyordu ve beklendiği üzere çok sayıda katılım gerçekleşti.

ISTANBUL PROPERTY CENTER TEP INVESTMENT IN 8. REAL ESTATE AND VACATION HOMES FAIR ISTANBUL PROPERTY CENTER,8,Gayrimenkul, ve, Yazlık, Evler, Fuarı, ve, eş, zamanlı, düzenlenen, ArapTürk, Gayrimenkul, Zirvesi, 1920, Nisan, 2014, tarihleri, arasında, İstanbul, Hilton, Convention, Centerda, düzenlendi, firmamızda, bu, zirvede, yer, alarak, yatırımcıların, nabzını, yokladı,Satış, odaklı, alıcısatıcı, ve, y ISTANBUL PROPERTY CENTER 8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı ve eş zamanlı düzenlenen Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi, 19-20 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlendi, firmamızda bu zirvede yer alarak yatırımcıların nabzını yokladı. Satış odaklı alıcı-satıcı ve y